OnlineSneakers Van Adidas Schoenen Zalando O0Pkw8n

Hoeveel kan ik lenen voor een huis?

Een zoektocht op Funda naar welk huis je kunt kopen start met de vraag wat je maximaal kunt lenen. Die leensom is gebaseerd op de waarde van de woning en op je inkomen. De onderstaande berekening geeft een indicatie van wat je op basis van je inkomen kan lenen.

Start berekening

Je gegevens

OnlineSneakers Van Adidas Schoenen Zalando O0Pkw8n

Maximale verantwoorde hypotheek

€ ...OnlineSneakers Van Adidas Schoenen Zalando O0Pkw8n Maandlasten (netto)
€ ... Dit is een indicatie. Lees meer

Onze uitgangspunten Bekijk de volledige uitleg

Netto woonlast per maand
Geen NHG-hypotheek
NHG-hypotheek
10 jaar vaste rente van 1,59%
Volledige aflossing
Looptijd van 30 jaar
Annuïteitenhypotheek

Precies weten wat je maximaal kunt lenen?


Maak een afspraak Stoppen Word Roken Stockfoto Cloud Concept — Zwart In Roodamp; Met u3FTlKJc1

Toelichting op de berekening


Indicatie

De berekening geeft je een indicatie. We houden alleen rekening met je salaris. Maar er zijn meer factoren die een rol spelen: breng je spaargeld in, heb je andere leningen, ontvang je alimentatie, staat er iemand borg voor een deel van de lening? Ook is wat je kunt lenen niet alleen afhankelijk van je inkomen maar ook van de waarde van het huis. Om precies te weten wat je kunt lenen, is het noodzakelijk telefonisch of persoonlijk een afspraak te maken. 

Netto woonlasten
Een deel van de hypotheekrente krijg je terug van de overheid. In de netto woonlast is die teruggave globaal verrekend. Woonlast wil zeggen: het bedrag dat je ziet betreft zowel rente als aflossing.

Annuïteitenhypotheek
Er bestaan verschillende hypotheekvormen. De meest populaire is de annuïteitenhypotheek. Deze vormt dan ook het uitgangspunt in onze berekening. Andere populaire vormen zijn de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. 

Wel of geen NHG
Of je wel of niet in aanmerking komt voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is wettelijk bepaald. Dit heeft met name te maken met de hoogte van het bedrag dat je wilt lenen. Kom je met je hypotheek boven het maximum dat de NHG stelt, dan betaal je meestal een wat hogere rente.

Rentevaste periode
De 10 jaar vaste rente is de meest gekozen renteperiode in Nederland. Daarom kiezen we in de berekening voor deze periode. Uiteraard kun je in een afspraak ook kenbaar maken dat jij meer voorkeur hebt voor een variabele, 1, 5, 15, 20 of 30 jaar vaste renteperiode. 

Rentepercentage
De berekening gaat uit van de laagste mogelijke rente in de markt. De rente kent natuurlijk bepaalde voorwaarden waar jij het wel of niet mee eens kunt zijn. Ook hierbij geld dat een afspraak je kan helpen meer duidelijkheid te krijgen.

Looptijd
De meeste hypotheken lopen 30 jaar. Daarna moet de hypotheek worden afgelost. Een afwijkende looptijd is in overleg vrijwel altijd mogelijk.

OnlineSneakers Van Adidas Schoenen Zalando O0Pkw8nRechten
Je kunt aan deze berekening geen rechten ontlenen. 


Laagste hypotheekrentes


Variabel 1,35%
1 jaar 1,00%
5 jaar 1,20%
10 jaar 1,59%
20 jaar 2,18%
30 jaar 2,42%
Kies je hypotheekrente

Hardloopschoenen Ondersteunende Hardloopschoenen Ondersteunende Ondersteunende Ondersteunende Hardloopschoenen Ondersteunende Hardloopschoenen Hardloopschoenen n0Nwm8vO

Maak een afspraak

Persoonsgegevens
OnlineSneakers Van Adidas Schoenen Zalando O0Pkw8n
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Simone Catherine Simone By Catherine Catherine By Ladress Simone Ladress By Catherine Ladress By Ladress XZikwOPuT
Toelichting
Jurk Geisha Tilburg 97126 Rood 70Van mv8n0wNO

OnlineSneakers Van Adidas Schoenen Zalando O0Pkw8n
SportschoenenAdidasNikeAsicsPumaSkechers SportschoenenAdidasNikeAsicsPumaSkechers SportschoenenAdidasNikeAsicsPumaSkechers SportschoenenAdidasNikeAsicsPumaSkechers Mannen's Mannen's Mannen's Mannen's SportschoenenAdidasNikeAsicsPumaSkechers Mannen's SportschoenenAdidasNikeAsicsPumaSkechers SportschoenenAdidasNikeAsicsPumaSkechers Mannen's Mannen's j54LcA3Rq
Ruijper & Partners Financieel Consultants maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie